Om SYLAN® AS

SYLAN® AS hjælper murermestre, entreprenører, rådgivere, ejendomsadministratorer og bygherrer i forbindelse med bygningsrenovering og fugtsikring.
Facaden er bygningens visitkort, og den skal fremstå så velholdt og smuk som muligt. Men imprægnering handler ikke kun om udseende - også om holdbarhed.

SYLAN® AS står bag markedets mest anvendte imprægneringsprodukter, og vi udfører bygningsrenovering og fugtsikring i hele Danmark. Vores erfaring og unikke kompetencer sikrer dig professionel rådgivning i alle faser af opgaven – fra projektering til udførelse.
Vi har snart 50 års erfaring i byggebranchen. Vores medarbejderstab består af ca. 40 håndværkere, primært malere, murere og ufaglærte. Vores medarbejdere får kontinuerligt den nødvendige videreuddannelse som sikrer, at de har den optimale viden og er garanter for effektivitet i udførelsesfasen. Desuden vedligeholder og investerer vi i tidssvarende og funktionelt materiel.

En SYLAN® løsning betyder kvalitetsarbejde, højt serviceniveau og optimal troværdighed. Og det vil vi efterleve i såvel fremtoning som adfærd. Vi har erfaring på forskellige områder og står inde for, at alle opgaver løses korrekt og effektivt – hver gang. Det vil du erfare, når du har haft besøg af vore dygtige og fastansatte fagfolk.

Vision og værdier

SYLAN® AS er en fremsynet og troværdig virksomhed i vækst, der er førende i Danmark indenfor renovering, vedligeholdelse og beskyttelse af mineralske overflader inden for alle typer af byggeri.

Fakta

SYLAN® AS
Telefon +45 70101520

Edwin Rahrs Vej 76
8220 Brabrand

Historie

Historien bag SYLAN® AS fører os helt tilbage til 1967, hvor Arne Svenningsen startede AS Glas.  

Hvorfor er vi et stensikkert valg?

Se vores kompetencer        Kontakt os

keyboard_arrow_up